A new office look
Client:
Housing Association - Croydon, 2021
Project Cost:
Undisclosed
Project Size:
3,300 m²/ 36,000 ft²
Completion Time:
January 2021 - June 2021

During the pandemic our client decided to have a refresh of their biggest 4 sites. The staff wanted to have a much more collaborative and open feel within their office, with less formal workstations and more soft furnishings throughout to encourage flexible working post-Covid.

Being one of the client's largest sites, the main challenge was to encourage staff member to come back to an environment they felt safe and comfortable in. Using smart technology, we introduced several plug-and-play work stations and divided the different working zones with soft seating and acoustic booths for more focused working.

Our proposal included repurposing a lot of their existing products to show how the environment can transform without costing the earth. We introduced touchdown points with plug and play surfaces and touch free phone charging for a tech working environment; as well as Catch up areas for more informal meetings.

Housing Association - Croydon, 2021

"

Housing Association -
Staff member

"It feels very welcoming when you come onto the second and third floor. I like all the soft furnishing areas, it feels very relaxing. It just feels like the home environment."

No items found.