From old to new
Client:
Housing Association - Bow Road
Project Cost:
Undisclosed
Project Size:
470 m²/ 5,000 ft²
Completion Time:
July 2020 - February 2021

41 Wright’s Road, was a 1960s community centre that evolved into an office space. The client wanted an office that was inviting and positive for their staff to encourage coming back to the office. The space was also for the Housing association’s residents who wanted to discuss intermate issues and again wanted to feel secure and comfortable.

We heavily worked on the architecture of the building to create an openness that reflected the values of the company. Working heavily with structural engineers and planning permission to transform this old community hub into a vibrant, inviting workspace that the staff could call their own. This office included our first dramatic outdoor landscape design, by removing the old paving and vegetation and creating a modern space for both the public and staff. We removed the negative barged wire fencing and replaced it with timber slatted panelling to soften it’s neighbouring surroundings.

Housing Association - Bow Road

"

-

No items found.