We want to be seen, not heard
Client:
Clarion Morden
Project Cost:
Undisclosed
Project Size:
418 m2 / 4,500 ft2
Completion Time:
Jul 2019 - Jun 2020

Clarion wanted a new workspace comprising of 30 desks, a secure reception area, some semi-private, yet public-facing interview rooms and new WCs. The space needed to be completely on brand with company colours and graphics, which drew upon our existing, long-standing relationship with the client.

Clarion Morden

"

Housing Association -
Staff member

''The design team at 3e1 were very efficient in finding a solution to maximise the smaller one of our office sites - they were able to create a secure public facing space while maintaining the privacy of your staff in the rear of the building. The manifestations and branding are iconic here - just what we needed for the client facing area.''

No items found.