Come and take a look around
Client:
ByBailey Showroom
Project Cost:
Undisclosed
Project Size:
186 m2 / 2,002 ft2
Completion Time:
Oct 2019 - Mar 2020

By Bailey have an eye catching showroom in the heart of Clerkenwell and 3equals1 were tasked to completely redesign the space and help maximise their efficiency.

The showroom was divided into two distinct zones, one client facing area and a back office with desks for employees to work. We introduced fresh colours and materials to the space to encourage visitors to walk around.

It's important the showroom had a natural flow to it and was set-up to be constantly reconfigured with new products and accessories. They also wanted to host different events and we kept this in mind throughout the design process.

ByBailey Showroom

"

-

''The low ceilings in the showroom had always been an issue as the space often felt dark and claustrophobic. By adding some pops of colour and iconic lighting, the design team really brightened and transformed the space - it’s a space we can truly feel proud of! The staff feel so much more comfortable working from the showroom with the new separation between client facing showroom and staff area.''

No items found.