No risky business
Client:
4 Most Credit Risk Consultancy
Project Cost:
Undisclosed
Project Size:
Completion Time:
Jan 2021 - Sept 2021

As one of Europe’s fastest growing businesses and UK's largest credit risk consultancy, our client felt that their office needed amodern refresh. To follow their mission statement of 'our people are our biggest asset' our client relocated to a new office in a business hub of London, Bank, and asked us to revamp the space to provide their staff with a fresh atmosphere and collaborative working environment. With strategic space planning, we removed the existing meeting rooms to convert the somewhat enclosed office into an open plan space to allow to more mingling and collaboration amongst the staff.

Working closely with the clients branding guidelines and style, we went big and bold on the wall paint, using geometric colour blocking and tropical wallpaper to add a twist to the conventional office environment. We worked with the existing desking and added warmer touches to the space, such as soft seating, accessories, and artwork to bring in a more homely atmosphere to the space and inject a bit of the companies’ personality into the workplace.

Our client strongly values their staff wellbeing and desired a comfortable, relaxed, and motivating workspace therefore we integrated a social space for weekly social events and a space for the staff to relax and unwind. In this tea point area, we included a flexible shuffleboard and some bright and bold soft furnishing and ornaments to lift the space and bring in some energy.

4 Most Credit Risk Consultancy

"

4 Most -
Staff Member

"I really like how open the office is now, it has made it so much easier and relaxed for me to work with my team. My favourite area is the social space, it's made it so much easier for me to come back to the office since working from home!"

No items found.